«Να αποδώσουμε καλό βόλεϊ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»!

«Να αποδώσουμε καλό βόλεϊ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού για την Α1΄ βόλεϊ γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ομάδας κ. Λάμπρος Πράππας, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου λέγοντας τα εξής:

Βρείτε μας στο Facebook…

«Καλούμε τον κόσμο να είναι κοντά μας σε αυτή τη πρόκληση για τον Φιλαθλητικό που ξεκινάει απόψε (18/10) κόντρα σε μία από τις δυσκολότερες ομάδες της κατηγορίας. Ο κόσμος της Λάρισας που «αγαπάει» το βόλεϊ έχει ανάγκη να τα πάμε καλά και θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο με στόχο την γρήγορη παραμονή. Το σημαντικό για εμάς είναι οι φίλαθλοι να στηρίξουν την ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα και όχι μόνο στα «μεγάλα» ματς, για τον Φιλαθλητικό όλες οι αναμετρήσεις είναι «κλειδιά».

Όσον αφορά το ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Είναι δύσκολο ματς, εμείς θα διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε να πάρουμε, αλλά πρέπει να αποδώσουμε καλό βόλεϊ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».
– Στο αγωνιστικό «κομμάτι» ο κόουτς της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στο 100%, την Ελένη Μπαζιάνα (Πασαδόρος) και την Ράνια Μαυροπάνου (Ακραία/Διαγώνιος) που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι Χορηγοί μας