«Να κρατήσουμε τουλάχιστον την καλή «εικόνα»!

«Να κρατήσουμε τουλάχιστον την καλή «εικόνα»!

Ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός βρίσκεται ελάχιστες ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική της Α1΄ γυναικών (Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ) και έτσι ολοκληρώνεται η προετοιμασία του για αυτήν την εντός έδρας «δοκιμασία» κόντρα στις «πράσινες».

Η νέα και επίσημη σελίδα μας στο Facebook…

Ο Λάμπρος Πράππας βλέπει τις παίκτριες του να παίζουν εξαιρετικό βόλεϊ τις τελευταίες αγωνιστικές και αυτό επιθυμεί να συνεχιστεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Γνωρίζουμε όλοι στον Φιλαθλητικό πως το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, ωστόσο πρέπει να «παλέψουμε» για να κρατήσουμε τουλάχιστον την καλή «εικόνα» που δείχνουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Πρέπει να καταλάβουμε πως μετά από αυτή τη δοκιμασία, έρχονται αναμετρήσεις που θα είναι αναγκαίο να πάρουμε βαθμούς, άρα απαγορεύεται να χαλαρώσουμε, με όποια ομάδα και αν παίζουμε».

Στα αγωνιστικά, δίχως απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα μας, καθώς ακόμη και η Εύη Γεροβασιλείου που αντιμετώπιζε πρόβλημα (τράβηγμα) εντός της εβδομάδας, το ξεπέρασε και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τα μέγιστα.

Οι Χορηγοί μας