Ξεκινάει των Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄Ομάδων της ΕΣΠΕΚΕΛ Περιόδου 2019-2020

Ξεκινάει των Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄Ομάδων της ΕΣΠΕΚΕΛ Περιόδου 2019-2020

Έγινε η κλήρωση των Παγκορασίδων μας στα πρωταθλήματα τους, που ξεκινούν 15 και 16 Φεβρουαρίου

Οι προπονητές του Φιλαθλητικού γνωρίζουν ότι η Ακαδημία είναι το μέλλον του και την ανάγκη των κοριτσιών για αγωνιστικές παραστάσεις, γι’ αυτό φροντίζουν κάθε χρόνο να συμμετέχουν σε όσους περισσότερους  αγώνες, εφαρμόζοντας πιστά το πλάνο και τους στόχους που έθεσαν από την αρχή της χρονιάς.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 ξεκινάει το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄ Ομάδων και ο Φιλαθλητικός επιχειρεί και φέτος όπως και τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους,  με ένα μοναδικό εγχείρημα. Θα μετάσχει με έξι ομάδες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄.

Δηλαδή θα αγωνισθούν συνολικά έξι αυτοτελείς ομάδες  παγκορασίδων Β΄ του Φιλαθλητικού σε αγώνες.

Ο Φιλαθλητικός έχει αναπτυχθεί αρκετά στη πόλη της Λάρισας και πρέπει να μετέχουν σε αγώνες τα κορίτσια του. Άλλωστε γι΄αυτό ήρθαν στο βόλεϊ και στον Φιλαθλητικό Λάρισας.
Το πρόγραμμα θα είναι δύσκολο γιατί πρέπει να τρέχουμε σε διαφορετικά γήπεδα, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και το Πρωτάθλημα των Κορασίδων στο οποίο αγωνίζονται και εκεί πέντε ομάδες μας.

Το εγχείρημα είναι μεγάλο, αλλά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουν αυτά τα κορίτσια που γεμίζουν κάθε μέρα τα κλειστά Γυμναστήρια.

Εδώ χτίζεται με δουλειά και υπομονή το μέλλον του Φιλαθλητικού και ετοιμάζονται τα παιδιά που θα στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα.

Οι Ομάδες που θα είναι αντίπαλοι μας είναι:

4ος Όμιλος
Φιλαθλητικός Λάρισας Β1
ΑΕΛ
ΕΑΛ Β1
Αθλεση

5ος Όμιλος
Φιλαθλητικός Λάρισας Β2
ΕΑΛ Β2
Φοίβος Γιάννουλης
Εθνικός

6ος Όμιλος
Φιλαθλητικός Λάρισας Β3
Γόννοι
Σπάρτακος
Ολύμπια

7ος Όμιλος
Φιλαθλητικός Λάρισας Β4
Ερμής Αγιάς
ΓΣ Νίκαιας
Πελασγιώτιδα

8ος Όμιλος
Φιλαθλητικός Λάρισας Β5
ΕΑΛ Β2
ΑΣ Φαρσάλων
ΓΑΣ Παλαμά

9ος Όμιλος
Φιλαθλητικός Λάρισας Β6
ΕΑΛ Β3
ΑΟ Σουφλαρίων
ΓΣ Φαλάνης

Οι Χορηγοί μας