Ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους για την Α΄ φάση οι Κορασίδες του Φιλαθλητικού

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Α΄

Νίκη για την τελευταία αγωνιστική της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ για τα κορίτσια του Φιλαθλητικού Α΄.
Στο κλειστό του 22ου Δημ. Σχολείου το απόγευμα της Κυριακής 9/2/2014 νίκησαν σε ένα επεισοδιακό αγώνα με αρκετές διακοπές την ομάδα του Αλμυρού με 3-2 σετ.
Τα δυο πρώτα σετ τελείωσαν εύκολα για τον Φιλαθλητικό και ενώ φαινόταν πως και το παιχνίδι θα τελείωνε με 3-0, τα επόμενα δυο σετ την τελευταία στιγμή κατάφερνε η ομάδα του Αλμυρού να τα κερδίζει.
Στο ται μπρέικ όμως αποφασισμένες δεν άφησαν κανένα περιθώριο οι κορασίδες του Φιλαθλητικού να αμφισβητηθεί η υπεροχή τους και η νίκη που τη δικαιούνταν.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός στη τελευταία φάση του αγώνα την Ευαγγελίας Μουλά.
Τώρα θα περιμένουμε την κλήρωση, ώστε να ξεκινήσει η επόμενη φάση του πρωταθλήματος με τα διπλά παιχνίδια.

Τα σετ: 1ο 25-20, 2ο 25-20, 3ο 25-27, 4ο 23-25, 5ο 15-12

Η σύνθεση του Φιλαθλητικού Α΄
(Πράππας) Κουτρουμπή, Παπαθεοδώρου, Κότσιρα(λ), Μπέλλου, Ευθυμίου, Μουλά, Φάκα, Μπαζούκη, Βάρσου, Κατσιγιάννη, Κιάρκου.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Β΄

Και τα κοριτσια του Φιλαθλητικού Β΄ ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους για το πρωτάθλημα κορασίδων την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και θα περιμένουν τώρα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα παγκορασίδων στο οποίο αγωνίζονται.
Για την τελευταία αγωνιστική το μεσημέρι της Κυριακής 9/2/2014 αντιμετώπισαν στο κλειστό του 22ου Δημ.Σχολείου την ομάδα της Καλαμπάκας από την οποία και ηττήθηκαν με 3-1 σετ

Τα σετ: 1ο 25-19, 2ο 20-25, 3ο 20-25, 4ο 23-25

Η σύνθεση του Φιλαθλητικού Β΄
(Θωμάς Γκότσης): Ευαγγελοπούλου, Ζακζάγκη, Μπρισίμη, Γαλογαύρου, Ρούντου, Κατσιγιάννη(λ) Παπαγιάννη, Γκανζάρη, Βολιώτη, Ανδρεάδη, Καϊνανά, Παυλου.

Οι Χορηγοί μας