Ο Δημήτρης Ιόφτσεφ νέος προπονητής στον Φιλαθλητικό.

Ο Δημήτρης Ιόφτσεφ νέος προπονητής στον Φιλαθλητικό.

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι  νέος προπονητής της γυναικείας μας ομάδας στην Β΄Εθνική θα είναι ο κ. Δημήτρης Ιόφτσεφ.

Η επικοινωνία του Δ.Σ με τον coach ,έδειξε ότι κινούμαστε, στην ίδια κατεύθυνση και με τις ίδιες βασικές αρχές. Όρεξη και θέληση για δουλειά, φιλοδοξίες και υψηλοί στόχοι,  απόλυτη ταύτιση απόψεων σχετικά με την φιλοσοφία και τον τρόπο που θέλουμε να λειτουργήσει και να αγωνίζεται ο σύλλογος μας.

Με προπονητή  τον Ιόφτσεφ Δημήτρη, ο Φιλαθλητικός έχει  ζήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του , τόσο σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα  με κατακτήσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων , όσο και στις μεγάλες κατηγορίες με τελευταία  και ηχηρή ,την άνοδο της ομάδας του Φιλαθλητικού στην Α1 Εθνική  για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έτσι μετά από δύο χρόνια απουσίας σε Άρη και Αελ, ο Ιόφτσεφ συμφώνησε να καθίσει  ξανά στον πάγκο της Γυναικείας ομάδας καθώς και σε όλες τις αναπτυξιακές – αγωνιστικές ομάδες  του Φιλαθλητικού ,  βάζοντας μαζί με τη  διοίκηση του συλλόγου,  τους  στόχους ψηλά.

Ο Ιόφτσεφ εκτός από τον Φιλαθλητικό  έχει εργαστεί στο παρελθόν  στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Σπαρτάκ Σόφιας, Πλέβεν, Νίκη Βόλου, ΣΠΑ Καρδίτσας, Ασκληπιό Τρικάλων με ανάλογες επιτυχίες.

Τον καλωσορίζουμε στην αθλητική οικογένεια του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ και του ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο του.

Ο Φιλαθλητικός μετά την κοινή λύση της συνεργασίας τους,  με τους προπονητές Βασίλη Παπαδημητρίου και Σβέτλα Βασίλεβα, θέλει να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους και την άψογη συνεργασία που είχανε με τον σύλλογο,  και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Οι Χορηγοί μας