Στο τάι μπρέικ …..το τελευταίο του πρωταθλήματος

Στο τάι μπρέικ …..το τελευταίο του πρωταθλήματος

Στο τάι μπρέικ λύγισε τελικά η γυναικεία ομάδα μας στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής  της Α1 Εθνικής Γυναικών που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη πριν λίγες ώρες από την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου.

Η σελίδα μας στο Facebook…

Στο τελευταίο παιχνίδι του Φιλαθλητικού στην Α1  τα κορίτσια μας μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση δεν κατάφεραν να αποχαιρετίσουν το κορυφαίο πρωτάθλημα  με νίκη , λυγίζοντας στο τέλος στο  τάι μπρέικ. Γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, όπου απελευθερωμένες πλέον από το άγχος προσπάθησαν να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με νίκη και έτσι, όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Ευόσμου χάρηκαν το θέαμα που  παρακολούθησαν.

Η γνώμη του πάγκου
Ηλίας Ζωλασταθάδης: «Η χρονιά είναι μόνο πετυχημένη αφού ο μοναδικός στόχος ήταν η παραμονή. Τα καταφέραμε αν και δυσκολευτήκαμε τον τελευταίο 1.5 μήνα γιατί ξοδέψαμε ενέργεια για πράγματα που δεν ήταν ουσίας. Η επόμενη χρονιά θα μας βρει πιο έτοιμους και πιο… νέους».

Λάμπρος Πράππας: «Τελειώσαμε με το καλό και ευχαριστηθήκαμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία. Έχουμε να σκεφτούμε πολλά στο τέλος της σεζόν, διοίκηση, προπονητικό τιμ, αθλήτριες και πιστεύω ότι μετά απ’ όλα αυτά θα βγει κάτι καλό για τον σύλλογο».

Τα σετ:    3-2   (25-16, 22-25, 25-21, 15-25, 15-10)
Αίας Ευόσμου (Ζωλασταθιάδης) Τοσουνίδου, Χρηστινίδου, Γλυκίδου, Φαμπιάν, Καράτερζη, Στεφανίδου, Ακριτίδου -λ / Καλαγασίδη, Κυριακίδου, Τζιαρλή.
Φιλαθλητικός (Πράππας) Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Τζούριτς, Κουμπύρα, Υφαντή, Μπαζιάνα, Αναγνωστοπούλου -λ / Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Γκαμζάρη, Μπουρλή, Παπαγιάννη

Φωτογραφίες από τον αγώνα

αιας-ΦΛΣ 8 αιας-ΦΛΣ 7 αιας-ΦΛΣ 6 αιας-ΦΛΣ 5 αιας-ΦΛΣ 4 αιας-ΦΛΣ 3 αιας-ΦΛΣ 2 αιας-ΦΛΣ 1

Attachment

αιας-ΦΛΣ 8 αιας-ΦΛΣ 7 αιας-ΦΛΣ 6 αιας-ΦΛΣ 5 αιας-ΦΛΣ 4 αιας-ΦΛΣ 3 αιας-ΦΛΣ 2 αιας-ΦΛΣ 1 ffffffff

Οι Χορηγοί μας