Στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών ο Φιλαθλητικός

ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ… ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 



ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΙΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο ΓΣ Ηρακλής με επιστολή του στην ΕΟΠΕ ενημέρωσε οριστικά ότι δεν θα συμμετάσχει στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών και ως εκ τούτου τη θέση του στη διοργάνωση θα καταλάβει ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός.
Ο ΓΣ Ηρακλής με επιστολή που απέστειλε στην Ομοσπονδία την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 γνωστοποίησε την αδυναμία του να συμμετάσχει στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί 12 και 13 Απριλίου στην Σαντορίνη.
Η ΕΟΠΕ από την πλευρά της ενημέρωσε άμεσα τον ΓΣ Ηρακλή ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για οποιαδήποτε άλλη παροχή πέραν αυτών που προσφέρονται σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση (έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και κάλυψη εξόδων διαμονής) και ζήτησε από τον σύλλογο να επιβεβαιώσει εγγράφως οριστικά το τι προτίθεται να κάνει.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ στην συνεδρίαση της 29ης Μαρτίου 2013, ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και αποφάσισε ότι σε περίπτωση που ο Ηρακλής αποσύρει οριστικά τη συμμετοχή του θα αντικατασταθεί από την ομάδα που είχε αποκλείσει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο ΓΣ Ηρακλής με επιστολή του ενημέρωσε οριστικά ότι δεν θα συμμετάσχει στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών και ως εκ τούτου τη θέση του στη διοργάνωση θα καταλάβει ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ενώ στους κυανόλευκους θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται στην προκήρυξη.

Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών διαμορφώνεται ως εξής:
Παρασκευή 12 Απριλίου
17.30 Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός
20.00 ΑΕΚ – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
Σάββατο 13 Απριλίου
17.00 Τελικός

Οι Χορηγοί μας