Στο Final Four του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ οι Παγκορασίδες του Φιλαθλητικού

 
Ακόμη μια νίκη για τις παγκορασίδες του Φιλαθλητικού.

 Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης – Φιλαθλητικός Λάρισας: 0-3 σετ (1-25, 1-25, 2-25)

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 αντιμετώπισαν στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας την αντίστοιχη ομάδα των παγκορασίδων από την Αταλάντη Φθιώτιδος – ΑΣ Λοκρός Αταλάντης.

Με τη  νίκη αυτή εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους αγώνες του Final Four.

Οι αγώνες ορίσθηκαν και θα διεξαχθούν μετά από 23 ημέρες και συγκεκριμένα στις 23 και 24 Ιουνίου στα Τρίκαλα.
Αυτές τις ημέρες η ομάδα μας  θα είναι φιλοξενούμενη στην πόλη των Τρικάλων σε μια διοργάνωση που όπως διαβάσαμε στο site του του Ασκληπιού Τρικάλων θα διεξαχθεί σε τέσσερις αγώνες και όχι όλοι εναντίων όλων όπως ήταν η αρχική σκέψη της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Αντιγραφή από το site του Ασκληπιού Τρικάλων για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων final four.

Στα Τρίκαλα  θα διεξαχθεί το final 4 volley Παμπαίδων – Παγκορασίδων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, το διήμερο 23-24/6/2012.
  Την διοργάνωση του final 4 ανέλαβε ο Ασκληπιός σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Τρικκαίων και την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.
  Στα Τρίκαλα το παραπάνω διήμερο θα βρεθούν οι 4 καλύτερες ομάδες σε επίπεδο Παμπαίδων και οι 4 καλύτερες σε επίπεδο Παγκορασίδων, της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, διεκδικώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή της Περιφέρειας και συγχρόνως καταλαμβάνοντας θέση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
   Συνολικά θα γίνουν 8 παιχνίδια (4 Παμπαίδων – 4 Παγκορασίδων). Την πρώτη μέρα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί από τους οποίους θα προκύψουν τα ζευγάρια του μικρού και του μεγάλου τελικού.

Η Αφίσα των αγώνων 

Ο αρχικός προγραμματισμός για τους αγώνες παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ ήταν:

 «…..Οι ομάδες που θα κερδίσουν θα παίξουν FINAL FOUR ένας προς όλους τριών ημερών , σε έδρα που θα αποφασίσει η ΕΣΠΕΚΕΛ.»
Η τετράδα των παγκορασίδων που θα λάβουν μέρος στους αγώνες των Τρικάλων θα ολοκληρωθεί μετά και από τις παρακάτω συναντήσεις:
ΕΑΛ – Μεδεών
Ελασσόνα – Διόνυσος Αφίκλειας
Ασκληπιός Τρικάλων – Νικητής (Γ.Σ.Λαμίας – Μάκαρος Άμφισσας)

Συγχαρητήρια σε όσους ανέλαβαν την διοργάνωση και ο Φιλαθλητικός βέβαια για τις ημέρες αυτές περιμένει και την ανάλογη φιλοξενία γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνει  μετακίνηση αυθημερόν όταν όλοι οι αγώνες διεξάγονται σε ένα γυμναστήριο (4 την ημέρα) και σίγουρα οι προβλεπόμενες ώρες έναρξης και λήξης των αγώνων δεν θα είναι οι προγραμματισμένες.     

Οι Χορηγοί μας