«Συγχαρητήρια στις παίκτριες μας αλλά…»!

«Συγχαρητήρια στις παίκτριες μας αλλά…»!

Ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός στο Ρέθυμνο κατάφερε να πάρει τον πέμπτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Α1΄ γυναικών και η διοίκηση με κριτήριο την εμφάνιση και την «ψυχή» που κατέθεσαν οι παίκτριες στον αγωνιστικό χώρο, οφείλει να δώσει τα συγχαρητήρια της και νιώθει πως αποδίδουν τις τελευταίες αγωνιστικές οι επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι στον σχεδιασμό της ομάδας.

Η νέα και επίσημη σελίδα μας στο Facebook…

Ελπίζουμε, αυτές οι εμφανίσεις να συνεχιστούν και στο τέλος της σεζόν όλοι μαζί να «καρπωθούμε» την παραμονή στην κατηγορία.

Ο βαθμός όμως, είναι το λιγότερο που δικαιούνταν να πάρουν οι αθλήτριες μας στη Κρήτη, καθώς φάνηκε ποια ομάδα ήταν η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στις «κρίσιμες» στιγμές κάποιοι βάλθηκαν να μας «κόψουν» τη φόρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Μάκη Τσιρογιάννη που συνόδεψε τον σύλλογο μας στο ταξίδι, ο κ. Θανάσης Ντζαφέρης ήταν υπεύθυνος για την επιρροή των διαιτητών σε πολλά σημεία του αγώνα. Ο προπονητής από τις γηπεδούχες προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον κόσμο που κατέκλυσε την έδρα του ΟΠΕΡ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και ασκούσε ψυχολογική πίεση στους διαιτητές με σκοπό να επηρεάσει τις αποφάσεις τους, όσον αφορά την έκβαση του ματς και εν μέρει τα κατάφερε ειδικότερα στο τάι-μπρέικ, όπου έγιναν απίστευτα «ανθρώπινα» λάθη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μάκης Τσιρογιάννης, (μέλος του Δ.Σ.), τονίζει τα εξής:
«Άνθρωποι όπως ο κ. Ντζαφέρης δεν πρέπει να βρίσκονται στον χώρο, τέτοιους χαρακτήρες το άθλημα δεν τους χρειάζεται, το βόλεϊ θέλει άτομα που σέβονται τον αντίπαλο και τους διαιτητές του εκάστοτε αγώνα. Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την διοίκηση του ΟΠΕΡ και στον δεύτερο γύρο περιμένουμε να τους φιλοξενήσουμε στην πόλη μας, αλλά εδώ ο κ. Ντζαφέρης δεν θα έχει την δυνατότητα να επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα, όπως έχει μάθει να πράττει εντός έδρας»…

Οι Χορηγοί μας