Ήττα για τις Νεάνιδες…

Ήττα για τις Νεάνιδες…

Ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός μπορεί να βρίσκεται στην Α1 κατηγορία, ωστόσο διαθέτει αξιόλογες υποδομές που αναμένεται τα προσεχή χρόνια να στελεχώσουν το βόλεϊ της πόλης και όχι μόνο… 

Βρείτε μας στο Facebook…

Την Τετάρτη (21/10) στην Ελασσόνα τα κορίτσια των Νεανίδων έδωσαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Η αναμέτρηση ήταν αρκετά δυνατή παρά την ήττα της ομάδας μας με 3-0 σετ… Οι αθλήτριες της Χριστίνας Τσαπραλή ξεκίνησαν με άγχος μιας και μιλάμε για το πρώτο ματς την φετινή περίοδο, έτσι βρέθηκαν πίσω με 1-0 σετ, με το σκορ να «γράφει» 25-17. Στην συνέχεια με την βοήθεια της προπονήτριας τους, τα κορίτσια βελτίωσαν την απόδοση τους, με αποτέλεσμα να «γεμίσουν» το δεύτερο σετ, που εν τέλει το έχασαν 25-19. Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες απέδωσαν εξαιρετικό βόλεϊ με την Ελασσόνα να «βγαίνει» νικήτρια και σε αυτό με 25-23.

Στην διοίκηση ξέρουν πως η ομάδα που «χτίζεται» για τη κατηγορία των Νεανίδων αποτελείται από νεαρά κορίτσια (2000-01) και θα έχουν δυσκολίες, αλλά υπάρχει η κατάλληλη στήριξη και η πίστη πως και στη κατηγορία των Κορασίδων που είναι πιο κοντά ηλικιακά, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

Τέλος, να θυμίσουμε πως η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική για αυτόν τον λόγο οι υποδομές του Φιλαθλητικού – Λαρισαϊκού βρίσκονται σε «άνθιση» με τον σκοπό όλων τα ηχηρότερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Τα σετ: 25-17, 25-19, 25-23

Φιλαθλητικός (Τσαπραλή Χριστίνα): Κουμπούρα Σ, Μπάλα, Μπουρλή, Μητσογιάννη, Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Σταμπουλή, Κοντογιάννη, Παπαγιάννη, Γκαμζάρη, Ριζομάρκου, Νιακοπούλου (Λίμπερο).

Οι Χορηγοί μας