Επιλέγει η Νάσια Φακοπουλιδού να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Νεανίδων.

Με την αθλήτρια του Φιλαθλητικού Νάσια Φακοπουλίδου, στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου ξεκίνησε την Δευτέρα 23/12/2013 η προετοιμασία της εθνικής νεανίδων εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον προσεχή Απρίλιο.

Η «γαλανόλευκη» θα κάνει προπονήσεις για τρεις ημέρες στην Αθήνα και στις 26 Δεκεμβρίου θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη, όπου θα συμμετάσχει σε τουρνουά με τη συμμετοχή της Ισπανίας, της Τουρκίας και της Πορτογαλίας (σ.σ. επιστροφή στις 30/12).

Στην προετοιμασία μετέχουν οι Κωνσταντινίδου Λαμπρινή, Στράντζαλη Όλγα (ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Σωτηρίου Μαρία (ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ), Παπαδοπούλου Χαρά (ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ), Φακοπουλίδου Αθανασία (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ), Ψωμά Αλεξάνδρα, Γιαννέλου Ζαχαρούλα (ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ), Τζειρανίδου Σάρα (ΠΟΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ), Παπάζογλου Αικατερίνη (ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ), Πατεράκη Μαρία-Ιφιγένεια (ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ), Γκουντιμένκο Ιωάννα (ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ), Καλαντάτζε Άννα, Δέμπη Άντζελα (ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ), Κοκκινάκη Ειρήνη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ).

Το πρόγραμμα των αγώνων (με ώρες Ελλάδας) στην Ισπανία:
27/12
19:00 Ισπανία – Πορτογαλία
21:00 Ελλάδα – Τουρκία
28/12
11:00 Ελλάδα – Πορτογαλία
13:00 Ισπανία – Τουρκία
18:00 Πορτογαλία – Τουρκία
20:30 Ισπανία – Ελλάδα
29/12
Τελικά

Οι Χορηγοί μας