Επιβλητική νίκη επί του ΟΠΕ Ρεθύμνου

Επιβλητική νίκη επί του ΟΠΕ Ρεθύμνου

Την δεύτερη νίκη του στο κορυφαίο Πρωτάθλημα της Α1, πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα μας πριν λίγες ώρες στο κλειστό της Νεάπολης επί του ΟΠΕΡ με 3-0 σετ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής. Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έχουν πλέον ελάχιστες ελπίδες παραμονής , τα κορίτσια μας δίνοντας συνέχεια στη καλή εμφάνιση που παρουσίασαν στο παιχνίδι με την Νάξο, δείχνοντας χαρακτήρα και πάθος, κατάφεραν να επιβληθούν εύκολα και να πάρουν μία καθαρή νίκη.

Η σελίδα μας στο Facebook…

Στα δύο πρώτα σετ αν και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο σε κανένα σημείο δεν φάνηκε ότι η ομάδα μας θα έχανε. Στο τρίτο σετ  η ομάδα μας πάτησε »γκάζι» και με μεγάλες διαφορές στο σκορ ( 10-2,  22-10) το κατέκτησε άνετα και μαζί και το παιχνίδι.

Το σημερινό παιχνίδι είναι μια επιβράβευση για τα κορίτσια μας και τον προπονητή, που όλο τον δεύτερο γύρο παλεύουν, να έχουν όσο γίνετε πιο αξιοπρεπή εμφάνιση και η σημερινή νίκη είναι δικαίωση των προσπαθειών τους, έστω και αν αυτή ήρθε τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η γνώμη του πάγκου

Λάμπρος Πράππας  «Ήμασταν καλά ψυχολογικά, δεν είχαμε καθόλου άγχος όπως δεν έπρεπε να έχουμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάναμε καλή εμφάνιση και νικήσαμε. Φανήκαμε ομάδα και χαρήκαμε το παιχνίδι. Τα πράγματα στο θέμα του υποβιβασμού ήταν ορατά από νωρίς… Δυστυχώς εμείς παίξαμε ελεύθερα και αρχίσαμε να ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια και να κερδίζουμε, στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος»

Ντζαφέρης: «Ήταν μία απαράδεκτη εμφάνιση αυτή που κάναμε σήμερα και λογικά έχει χαθεί πλέον η παραμονή».

Τα σετ: 3-0  (25-23, 25-23, 25-19)

Φιλαθλητικός (Πράππας) Τζούριτς, Μπαζιάνα,Τουσιούδη, Μαυροπάνου Χατζηελευθερίου, Υφαντή,  Αναγνωστοπούλου -λ / Ντουλμπέρη, Γκαμζάρη, Γαλογαύρου, Νιακοπούλου,Μπάλα.

ΟΠ Ρεθύμνου (Ντζαφέρης): Τσελάνη, Λαγουδάκη, Κλεισιάρη, Ξαγοραράκη, Κατερίνη, Παρασκάκη, Παπουτσή (λ) / Κογεράκη, Αλεξίου

ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ5 ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ4 ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ3 ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ2 ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ1

Attachment

ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ5 ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ4 ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ3 ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ2 ΦΛΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ1

Οι Χορηγοί μας