Ξεκινάει των Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄Ομάδων της ΕΣΠΕΚΕΛ Περιόδου 2015-2016

Ξεκινάει των Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄Ομάδων της ΕΣΠΕΚΕΛ Περιόδου 2015-2016

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016 ξεκινάει το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄ και ο Φιλαθλητικός επιχειρεί και φέτος όπως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ένα μοναδικό εγχείρημα. Θα μετάσχει με τέσσερις ομάδες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄. (κλίκ ΕΔΩ )

Δηλαδή θα αγωνισθούν συνολικά πέντε αυτοτελείς ομάδες  παγκορασίδων του Φιλαθλητικού σε αγώνες. (μαζί με την ομάδα των παγκορασίδων Α΄.)

Ο Φιλαθλητικός πλέον αναπτύχθηκε αρκετά στη πόλη της Λάρισας και πρέπει να μετέχουν σε αγώνες τα κορίτσια. Άλλωστε γι΄αυτό ήρθαν στο βόλεϊ και στον Φιλαθλητικό.
Το πρόγραμμα θα είναι δύσκολο γιατί πρέπει να τρέχουμε σε διαφορετικά γήπεδα, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και το Πρωτάθλημα των Κορασίδων στο οποίο αγωνίζονται δύο ομάδες μας.

Το εγχείρημα είναι μεγάλο, αλλά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε γιατί το αξίζουν αυτά τα κορίτσια που γεμίζουν κάθε μέρα τα κλειστά Γυμναστήρια.

Εδώ χτίζεται με δουλειά και υπομονή το μέλλον του Φιλαθλητικού και ετοιμάζονται τα παιδιά που θα πάνε στην γυναικεία ομάδα.

Οι Ομάδες που θα είναι αντίπαλοι μας είναι:

Φιλαθλητικός Β΄
Προπονήτρια:Τσαπραλή Χριστίνα
Φιλαθλητικός Γ΄
Προπονήτρια:Τσαπραλή Χριστίνα
Φιλαθλητικός Δ΄
Προπονήτρια:Σβέτλα Βασίλεβα
Φιλαθλητικός Ε΄
Προπονήτρια:Σβέτλα Βασίλεβα
ΦΙΛ/ΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ Δ΄ Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ Β΄ Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ Γ΄ Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ  Γ΄ Α.Ε.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ Β΄ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Α.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΦΙΛ/ΚΟΣ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 

Οι Χορηγοί μας