Επανεκκίνηση αθλητικής δραστηριότητας του Φιλαθλητικού.

Επανεκκίνηση αθλητικής δραστηριότητας του Φιλαθλητικού.

ΕΠΙΣΤΡΟΦH ΣΤΗ ΔΡAΣΗ.

Με την νέα Κυβερνητική απόφαση που εκδόθηκε, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ πλέον οι ομαδικές προπονήσεις, με ανταλλαγή μπάλας, όπως και η προπόνηση σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες με δελτίο ή χωρίς και χωρίς ηλικιακό περιορισμό.

Μετά από τουλάχιστον ογδόντα μέρες προπονητικής και αγωνιστικής απραξίας λόγω της γνωστής καραντίνας, φθάνει η ώρα που επιτέλους τα παιδιά μας, το αθλητικό δυναμικό του συλλόγου μας, να μπορούν να επανέλθουν στο άθλημα που αγαπούν και τόσο πολύ τους έλλειψε αυτό το διάστημα. Τα βήματα όμως της επανεκκίνησης όπως μας πληροφορούν οι ειδικοί (ΕΟΔΥ – ιατροί) πρέπει να είναι αργά και μεθοδικά. Υπάρχουν ιατρικά πρωτόκολλα (πέρα από τα καθαρά προπονητικά) που μας έχουν κοινοποιηθεί από τον Δήμο αλλά και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τα οποία πρέπει να οργανωθεί και να υλοποιηθεί προσεκτικά η διαδικασία εφαρμογής τους

Ο σύλλογος δεσμεύεται για την τήρηση όλων των συγκεκριμένων προληπτικών μέτρων γενικής και ατομικής προστασίας που θα εγγυώνται την ασφαλή επιστροφή στη νέα κανονικότητα. Φυσικά η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη για την ομαλή προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Τέλος, εμείς σαν Δ.Σ. του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου, θεωρούμε  ότι η επιστροφή στην πετοσφαιρική κανονικότητα πρέπει να γίνει με άξονα την ασφάλεια και την προστασία της υγείας όλων μας, αθλητριών, προπονητών, οικογενειών μας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ  Γ.Γ.Α.

Οι ώρες προπονήσεων και τα γυμναστήρια παραμένουν οι ίδιες για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Προπονητές ή τους εφόρους των τμημάτων.

Οι Χορηγοί μας